Arrowstud Pippin "Aro"

F. 20.05.2003 - D. 17.06.2009

 

Utstillingsresultater - Agilityresultater

 

Aro eller Arrowstud Pippin som han heter på papiret, ble født i Australia hos kennel Arrowstud den 20.05.03 i et kull på fem. Mamma'n hans heter Myrmidon Jack Mello og pappa'n hans  heter Arrowstud Eric.

Aro hadde en lang reise før han endelig kom til Norge, først fra Australia til Bangkok, fra Bangkok til Arlanda (Sverige) og deretter med bil til Røros hjem til kennel kjærligheten hvor han tilbrakte sine første måneder, helt til han kom til meg når han var rundt 8-9 mnd.

Det var ikke bare bare å skaffe en hannhund til, det skiller 1 år mellom Nicko og Aro så det skulle bli spennende å se hvordan dette kom til å gå. De møttes ute første gangen og det gikk ganske greit. Da Aro kom inn, løp han rundt å markerte på diverse ting, godt han sluttet med det ganske raskt. Alt så ut til å gå bra med begge, helt til jeg kom hjem en dag og så sår i ansiktet til Nicko, da valgte jeg å skille de av når jeg ikke var hjemme og ikke kunne kontrollere det hele, og det fungerte bra. De var ikke bestevenner med det første og det var mye jobb med de hvertfall det første året, og da begynte det å bedre seg og Nicko hadde blitt sjefen i hjemmet.

Nå har jeg hatt Aro i noen år, og angrer ikke et sekund på at kjøpte han, det går veldig bra mellom Nicko og Aro, selvom jeg alltid er obs i visse situasjoner, og jeg er utrolig glad i han selv etter alt det rare han finner på omtrent daglig. : ) Og han er blitt en stor koseklump.

Jeg kjøpte Aro fordi jeg hadde lyst på en hund jeg kunne prøve på utstilling, og selvfølgelig agility. I ettertid har han gjort det bra på utstilling og han har fått tittelen: Nuch Nv-04. Blir spennende å følge den videre "karrieren" hans.

I agility går han i kl. 1, og der ser det ut som om vi blir en god stund til tross han har konkurrert endel nå. På treninger går det veldig bra og han er helt med, men på konkurranser detter han og vil bare løpe sin egen bane..

Vi gikk et blodspor kurs i regi av Dachs hund klubben nå i 2008 og det var veldig gøy..

 

 

Stamtavlen til:  Nuch Nv-04 Arrowstud Pippin "Aro"

Farge: Tricolor

Pels: Strihår

Vekt: 9 kg

Tenner: Saksebitt og komplett tannsett

HD: A

AA: A

 

Parents Grandparents Great grand parents

 

 

 

Aust ch Arrowstud Eric

 

Aust ch Myrmidon Jack van Dam

 

 

 

 

Aust ch

Czitahn Mistletoe

Aust ch Malung/Jr Masked Man

 

 

Aust ch Myrmidon Jack Danni

 

 

Aust ch Libertad Bosun Ben

 

 

Aust ch Brindabella/Jr April

 

 

 

 

 

Myrmidon Jack Mello

 

Aust fnl ch Myrmidon Jack Danzey

 

 

 

 

 

 

 

Au ch Myrmidon Jack Candy

Aust ch Pretorium Just Kan Do

 

 

Myrmidon Jack Hedda

 

 

 

Au ch Myrmidon Jack Cam

 

 

 

Aust ch Myrmidon Jak Nim

 

 

 

Nicko og Pekko

En side om to terriere

 

 

 

 

 

   

 

Hjem - Om meg - Nicko - Pekko - Til Minne - Blogg - Bilder - Filmer - Resultater - Kantarellsøk - Rasestandard - Pelsstell -

Linker - Eldre dagbok - Gjestebok - Kontakt